stempel-ik-wil-m-roze-zonder-wit

Proef de sfeer op het Willem

Op het Willem bieden wij leerlingen en collega’s een prettige, uitdagende en veilige leer- en leefomgeving, die wordt gekenmerkt door warmte en liefde. Een omgeving waarin samen leren, leven en werken centraal staat en waarin dus veel ruimte is voor contact en ontmoeting.

Bij ons kun je meedoen aan verschillende activiteiten. Zo kun je jezelf ambassadeur stellen voor Willem goes Brasil. De ambassadeurs organiseren activiteiten gedurende het schooljaar waarmee geld wordt opgehaald en uiteindelijk gaan de ambassadeurs op reis naar Brazilië!

Ook kun je meedoen met Olympiades, sportwedstrijden en het Open Podium. Bij het Open Podium laten jaarlijks zo’n 50 leerlingen zien wat voor bijzonder talent zij hebben.

Ieder schooljaar wordt een reisweek georganiseerd. De leerlingen uit de eerste klassen gaan dan op brugklaskamp. De leerlingen uit leerjaar 3 en de bovenbouw kunnen kiezen uit een gevarieerd aanbod. Je kunt voor actieve reizen kiezen zoals het outdoorkamp, het fietskamp, of de alpentrektocht. Daarnaast zijn er stedenreizen naar Rome, Parijs, Londen, Barcelona en Berlijn.

Open Podium, sporten en op reis …